Batch Renderer not switching scenes on OSX

Questions, bugs, help for Twilight Render V2 Hobby and Professional
Post Reply
Geese
Posts: 2
Joined: Sun Jun 11, 2017 12:18 pm

Batch Renderer not switching scenes on OSX

Post by Geese » Fri Mar 08, 2019 6:45 pm

Hello,
Just wanted to add another voice that the Twilight V2 pro batch renderer for me isn't usable in OSX anymore.
(it either won't switch scenes, or puts the camera in an odd location)
already done the normal things like turning off animated scene transitions...

Sketchup 2019
macOS Mojave 10.14.3
64bit

I saw on the Twilight V2 download page a note saying
"# Some users of MacOS 10.14 may experience problems with V2.12. Download V2.11"

Tried that, but 2.11 won't even load for me.

Chris
Posts: 5105
Joined: Sun Mar 08, 2009 3:00 am
OS: Win10
SketchUp: 2016

Re: Batch Renderer not switching scenes on OSX

Post by Chris » Fri Mar 08, 2019 8:33 pm

We are working on a fix for Twilight Render 2.12 on OSX. It should be available sometime today.

The update won't directly address the batch render problem but we will examine that issue as well. Historically it hasn't been a repeatable problem which makes it extremely difficult to fix.

Chris
Posts: 5105
Joined: Sun Mar 08, 2009 3:00 am
OS: Win10
SketchUp: 2016

Re: Batch Renderer not switching scenes on OSX

Post by Chris » Fri Mar 08, 2019 8:46 pm

Do you have a sketchup file that reliably, consistently demonstrates the problem?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests